روز نامه این هفته

دریافت نسخه همراه نامه رفسنجان

تبلیغات سایت

اوقات شرعی

18 October 2017
چهارشنبه 26 مهر 1396
27 محرم 1439

در طی ربع قرن اخیر ، بیماری آسم به سرعت رو به افزایش گذاشته و روند صعودی آن در جوامع صنعتی چشمگیرتر بوده است. آسم یک بیماری حاصل از تداخل عوامل ژنتیکی با عوامل محیطی است.

مهم ترین عوامل محیطی موثر در بروز و تشدید آسم، عوامل حساسیت زا، مواد آلوده کننده هوا، عوامل عفونی ویروسی و همچنین رژیم غذایی هستند.
با وجود پیشرفت علم درباره آسم، هنوز درمان قطعی برای آن شناخته نشده، از این رو پیشگیری از بروز آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
شما والدین عزیز با رعایت نکات زیر می توانید از بروز آسم در کودکتان پیشگیری کنید:
1-کودکانتان را با شیر مادر تغذیه کنید.
2- در 2 سال اول زندگی کودک از غذاهای کمکی تهیه شده در منزل به جای  انواع تجاری آن استفاده کنید.
3- غذاهای تهیه شده از گندم را قبل از پایان 7 ماهگی به کودکتان ندهید.
4- از دادن مواد غذایی حساسیت زا مانند مرکبات در سال اول عمر پرهیز نمایید.
5- کودک را در معرض دود سیگار قرار ندهید.
6- در دوران بارداری از سیگار کشیدن و قرار گرفتن در معرض دود سیگار خودداری نمایید.
7- تماس با بندپایان موجود در گرد و خاک را به طریق زیر کاهش دهید:
- پرهیز از قراردادن در معرض گرد و خاک
-  عدم استفاده از فرش در اتاق خواب
- شستشوی ملافه و رواندازهای کودک در آب داغ(بیش از 55-50 درجه) و خشک کردن آن ها در آفتاب(و یا با اتوی داغ)
- شستشوی منظم پردها و انواع اسباب بازی پارچه ای کودک
- قرار ندادن اسباب بازی های پشمی در اختیار کودک
- وجود پوشش محکم  و قابل شستشو در اطراف بالش و تشک کودک
8- از نگهداری حیوانات در خانه پرهیز نمایید.
9-حشراتی از قبیل سوسک، ذرات بدن، بزاق و فضولات آن ها را از بین ببرید.
10- تماس با مواد حساسیت زای محیط به ویژه قارچ ها و گرده گیاهان را کاهش دهید.
11-تماس با ذرات محرک تولید شده توسط انواع دستگاه های گرمازا را به طریق زیر کاهش دهید.
- تمیز کردن بخش های داخلی و خارجی بخاری و سایر دستگاه های گرمازا.
- تعمیر به موقع دستگاه های فوق در موارد لازم.
- برقراری تهویه کافی در اتاق
12- سعی کنید کودکانتان با افراد مبتلا  به سرماخوردگی  و سایر عفونت های ویروسی دستگاه تنفسی تماس نداشته باشند.
13-از غذاها یا میان وعده های غذایی که دارای انواع رنگ های مصنوعی هستند استفاده نکنید.
14-مصرف مواد غذایی حاوی اسید چرب امگا 3 از قبیل ماهی و روغن ماهی و استفاده از انواع روغن حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع مانند انواع روغن های مایع گیاهی را افزایش دهید.
  معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
                                                                                             

Back to Top

پیاده سازی و طراحی توسط گروه نرم افزاری آنی